Diari Més

Successos

Els Mossos investiguen la mort violenta de dues persones a Creixell

Segons TV3, tot apunta que es tractaria d'un crim masclista

Pla general de l'edifici de Creixell on s'haurien comès els fets, a Creixell.

Els Mossos investiguen la mort violenta de dues persones a CreixellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona investiguen la mort d'una dona de 52 anys i un home de 56 anys a Creixell. La Policia Local de Creixell va rebre un avís a les 21 hores i va acudir fins aldomicili del municipi. Allí van necessitar l'ajuda dels Bombers de la Generalitat per tal d'accedir a l'immoble. A l'interior van localitzar dues persones sense vida.

Els mossos es van fer càrrec del cas i van poder comprovar que es tractava d'una dona i un home finats presumptament de manera violenta. El cas està sota secret de les actuacions.

Segons informa TV3, tot apunta que es tractaria d'un crim masclista. Aquí un home de56 anys hauria mort la seva parella, una dona de 52 anys, idesprés s'hauria tretla vida.

Fonts properes al cas han concretat que els dos cossos es van trobar en dues habitacions diferents, tots dos estirats sobre el llit.La dona presentava diverses ferides -a l'espera de l'autòpsia, semblen de bala i d'arma blanca- i l'home, un tret al cap.

Els resultats de l'autòpsia, que amb tota probabilitat es practicarà aquest mateix matí, determinaran també si l'home es va treure la vida.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha comunicat que el jutjat d'instrucció 2 d'El Vendrell va procedir ahir a l'aixecament delscadàvers. La causa ara passarà al jutjat de violència sobre la dona d'El Vendrell.

tracking