Diari Més

Successos

El jutjat de violència sobre la dona del Vendrell assumirà el cas del crim de Creixell

Els serveis socials de l'ajuntament no tenien constància de denúncies per violència masclista

Pla general de l'edifici de Creixell on s'haurien comès els fets, a Creixell.

El jutjat de violència sobre la dona del Vendrell assumirà el cas del crim de CreixellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de violència sobre la dona del Vendrell assumirà el cas del crim de Creixell, segons ha informat el TSJC. Aquest dilluns la Policia Local de Creixell, amb l'ajuda dels Bombers, va localitzar el cos sense vida d'una dona de 52 anys i d'un home de 56. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i segons les primeres investigacions es tractaria d'un cas de violència de gènere. Segons fonts pròximes a la investigació consultades per l'ACN la dona havia rebut dos trets i l'home, un. El cas està sota secret d'actuacions. L'Ajuntament de Creixell ha decretat tres dies de dol i els serveis socials del municipi no tenien constància de denúncies per violència masclista. S'ha convocat una concentració de rebuig als fets per les set de la tarda.

No és clar quan van passar els fets, però aquest dilluns cap a les nou del vespre la policia local va rebre un avís i es va desplaçar fins a l'habitatge on residiria la parella, en un bloc de pisos de la urbanització Racó del Cèsar. Segons han apuntat fonts del consistori a l'ACN no hi estaven empadronats. Els difunts serien un empresari de la construcció i la seva parella, que treballaria en un bar de Torredembarra.

El col·lectiu feminista de Creixell Papallones Liles ha convocat una concentració per a les set de la tarda d'aquest dimarts a la plaça major.

tracking