Diari Més

Societat

La Diputació inaugura una nova sala polivalent als Pallaresos

L'equipament s'ha construït amb el suport del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, que hi ha invertit més de 700.000 euros.

La Diputació inaugura una nova sala polivalent als Pallaresos

La Diputació inaugura una nova sala polivalent als PallaresosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha inaugurat aquest dissabte una nova salapolivalentals Pallaresos. El nou espai té com a objectiu acollir esdeveniments esportius i culturals a més de dinamitzar la vida social als Pallaresos. Amb capacitat per a 850 persones, la sala acollirà des de classes dirigides de diferents disciplines esportives per a totes les edats fins a actes culturals, exposicions o concerts.

La construcció de la sala polivalent ha comptat amb diverses aportacions procedents del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, que hi ha invertit en total, més de 700.000 euros.

La presidenta de la Diputació, NoemíLlauradó,acompanyadade la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal (PAM), Marta Blanch; del diputat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà (SAC), Joan Josep Garcia; dels diputats Pere Lluís Huguet i SalvadorFerré, de l'alcalde del municipi, Francesc XavierMarcosi de l'equip de govern municipal han participata l'acte inaugural de la sala que ha comptat amb la música de la XarangaTocabemollsi la banda Unió Musical de Tarragona.

L'acte també ha comptat amb la participació de diferents representants del territori com la rectora de la Universitat Rovira i Virgili,MariaJoséFigueras; el diputat al ParlamentMatíasAlonso; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Martí Pla, i el cap de la representació territorial de l'Esport a Tarragona, Joan Plana,entrealtres autoritats de la demarcació.

Música per celebrar la inauguració de la nova sala polivalent als Pallaresos.

La Diputació inaugura una nova sala polivalent als PallaresosCedida

tracking