Diari Més

Valls dispararà un piromusical amb públic presencial per Sant Joan

Estarà comandat per una dona: Teresa Rey

Presentació del programa pirotècnic de Sant Joan de Valls.

Valls dispararà un piromusical amb públic presencial per Sant JoanAjuntament Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Valls ha programat un espectacle piromusical amb públic presencial com a cloenda del Sant Joan 2021, divendres 25 de juny a les 22.30 h. des del Fornàs. També serà el primer a Catalunya que comandi una dona, Teresa Rey. Tot i que es podrà divisar des de terrasses i altres punts elevats de la localitat, el passeig Josep Tarradellas quedarà delimitat amb control d'accés i habilitat com a zona per als espectadors. El programa pirotècnic de Sant Joan comptarà amb tres empreses més: les pirotècnies Catalana, Estalella i Gironina.

La màgia del piromusical amb espectadors en directe tornarà a Valls pel Sant Joan d'enguany, després de la suspensió de l'any passat i que el món pirotècnic hagi sofert unes grans restriccions durant més d'un any d'aturada. Així, el 25 de juny la pirotècnia de Teresa Rey Garcia, de Llanera de Ranes, a la comarca de la Costera, al País Valencià, serà l'encarregada de dur a terme aquest espectacle que tindrà una durada aproximada de quinze minuts i que exhibirà un marcat accent mediterrani, tot combinant els efectes de llum i el subratllat dels sonors.

Enguany Valls serà la ciutat pionera en la represa dels piromusicals contemporanis amb espectadors seguint-los en directe, és a dir, els que combinen pirotècnia i música actual enregistrada, simbiosi que permet obtenir una sincronització digitalitzada molt acurada.

Per dur-ho a terme, s'ha aplicat la fórmula que segueixen els grans piromusicals, programats anualment al Canadà o al Japó, amb públic assegut i amb una entrada de pagament, que en el cas de Valls serà simbòlica. El preu serà el mateix que el dels concerts de gran format d'enguany: tres euros. L'aforament serà l'autoritzat pel Procicat en aquest moment, que no pot superar els mil espectadors, per sota de la capacitat de la zona.

tracking