Diari Més

Política

La regidora de Cambrils, Patricia de Miguel, abandona Ciutadans

Tot i això, mantindrà la seva acta al consistori fins al 2023 «per intentar millora la vida dels veïns»

Imatge de l'equip de govern de Ciutadans a Cambrils

Ciutadans demanarà a la Generalitat que recuperi el segon ginecòleg a l'hospital lleuger de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Cambrils,Patricia de Miguel, ha anunciat aquest dijous que deixa el partit ja que considera que «les estratègies adoptades pel partit en els últims mesos, m'han dificultat defensar el projecte com sempre havia fet». Tot i això, la regidora mantindrà la seva acta al consistori com a no adscrita fins al 2023 «per intentar millora la vida dels veïns de Cambrils». Amb la sortida de Patricia de Miguel la formació es queda amb tres representants al consistori.

De Miguel ha enviat un comunicat afirmant que els inicis «van ser il·lusionants i durs», però que està satisfeta amb la feina realitzada. «Des de fa uns mesos sento que les sigles que tant he defensat han perdut els valors que em van fer fer el pas d'involucrar-me activament en la política municipal», per la qual cosa ha optat per donar-se de baixa de la militància.

Ciutadans es presentava com a «professionals que ens dediquem a la política i no polítics professionals», però «lamentablement ja no es basa en aquesta premissa i els interessos personals

han passat a estar per sobre dels valors originals».

Patricia de Miguel ha finalitzat afirmant que «el declivi de Ciutadans no es deu a una herència de males decisions, ni al fet que el votant no entengui el seu missatge. Es deu a la nefasta gestió dels seus actuals dirigents que, a més, han ignorat els senyals que, elecció rere elecció, la ciutadania els ha transmès amb la seva falta de suport. La falta d'autocrítica i el no haver assumit responsabilitats, han acabat per desil·lusionar-nos a molts».

Així, De Miguel serà la segona regidora no adscrita del ple de Cambrils, juntament amb Joan Maria Artigau, que es va desvincular del grup de Junts per Cambrils a l'inici de la legislatura.

tracking