Diari Més

L'Estació Nàutica Costa Daurada descobreix la seva imatge i marca: Nàutic Parc

El canvi ve acompanyat d'un procés de digitalització que culmina amb la nova web

Joaquim Cristià i Jordi Rom mostrant la nova imatge i marca de l'Estació Nàutica.

L'Estació Nàutica descobreix la seva imatge i marca: Nàutic ParcCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Estació Nàutica Costa Daurada ha renovat la seva imatge i marca comercial i, a partir d'ara, passarà a anomenar-se Nàutic Parc. La nova imatge i marca transmeten els valors i els conceptes dels temps actuals.

El nou logo ofereix una nova imatge, més àgil, fresca i dinàmica, «una imatge que transmet millor l'aposta per la sostenibilitat, el turisme de qualitat i el turisme d'experiències, perquè això és el que significa Nàutic Parc, una destinació plena d'experiències per viure en família, amb amics, o amb companys de feina», explicaven ahir els responsables de l'Estació Nàutica –Nàutic Parc– durant la presentació que es va dur a terme dalt del gran catamarà Ocean Fly després de salpar del port de Cambrils.

La nova marca ve acompanyada també d'un procés de digitalització que culmina amb la nova pàgina web, un portal de venda en línia d'activitats de tota mena i on el client pot organitzar el seu propi viatge, fins i tot trobar l'allotjament als hotels i càmpings associats. Per als socis i proveïdors de Nàutic Parc serà també una plataforma per oferir als seus clients activitats que complementin l'allotjament turístic a la vegada que incrementen els seus ingressos extraordinaris.

Jordi Rom, gerent de l'associació, es mostrava ahir, durant la presentació, molt optimista de cara a la temporada: «Nàutic Parc ja és un referent en oci nàutic en l'àmbit de Catalunya amb més de 150 productes nàutics, que ens permetran trencar amb el tòpic que la nàutica és cara i elitista».

Les perspectives són bones, tenint en compte que les reserves de grups ara mateix estan gairebé al 100% en el territori.

Ho confirmava el president, Joaquim Cristià, «l'objectiu amb aquesta nova marca i la nova pàgina web (www.nauticparc.com) és permetre que tothom conegui el catàleg d'activitats que tenim, les pugui reservar i gaudir-ne».

La renovació de la marca i de la imatge deixa enrere el logotip de l'Estació Nàutica que simulava les veles d'un vaixell i les onades del mar.

Al llarg d'aquests anys, l'Estació Nàutica, ara Nàutic Parc, ha anat incorporant municipis a aquest projecte per crear «la destinació nàutica per excel·lència i promoure les activitats nàutiques del nostre territori».

tracking