Diari Més

Policial

Denunciat un conductor del Baix Camp per circular a més del doble de la velocitat permesa per Lleida

Els Mossos van sancionar dos conductors més, els quals hauran de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguin requerits

Imatge del motociclista del Baix Camp denunciat mentre circulava per l'N-240 a Lleida.

Denunciat un conductor del Baix Camp per circular a més del doble de la velocitat permesa per LleidaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han denunciat entre el 7 i el 9 de maig tres conductors per conduir a unes velocitats penalment punibles en diferents carreteres de la demarcació de Lleida.

Segons ha informat la policia autonòmica, la primera denúncia es va posar contra el conductor d'un vehicle que circulava a 185 km/h pel punt quilomètric 10,8 de la L-310 al terme municipal de Plans de Sió (Segarra), limitat a 90 km/h.

El conductor, amb domicili a Andorra, va ser notificat gràcies a les gestions realitzades pel Grup de Recerca Documental (GRD), especialistes de l'Àrea Regional de Trànsit.

Paral·lelament, el dissabte dia 8 un radar dels Mossos va detectar al quilometre 83,8 de la N-240 al seu pas per Lleida una motocicleta que circulava a 189 km/h, quan la velocitat màxima permesa era de 90 km/h.

En aquesta ocasió, el conductor tenia domicili a la comarca del Baix Camp i va ser denunciat pels agents.

Finalment, el diumenge van interceptar també a l'N-240, en aquest cas al terme municipal de les Borges Blanques i al quilòmetre 61,5, un altre conductor d'una motocicleta que circulava a 181 km/h, sobrepassant el límit permès de 90 km/h.

En aquest cas, el motorista tenia domicili a Madrid i va anar també identificat i notificat per part del GRD.

tracking