Diari Més

Policial

Desallotgen una festa amb 200 joves en un hotel de Cambrils

La majoria dels assistents no portava mascareta ni complien amb les distàncies de seguretat

La festa es va celebrar en un hotel a peu de l'A-7 a Cambrils.

Desallotgen una festa amb 200 joves en un hotel de CambrilsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una festa amb uns 200 joves va ser desallotjada diumenge per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra el passat diumenge en un hotel situat a l'A-7 a Cambrils.Segons ha confirmat la Policia Local, els agents haurien acudit passades les set de la tarda després de detectar a les xarxes socials la seva celebració. La festa havia començat a les 17 hores i estava programada fins les 23 hores.

La majoria dels assistents no portava mascareta ni complien amb les distàncies de seguretat. Els agents de la Policia Local van aixecar una acta ja que l'establimenthavia organitzat una festa, que no tenia autorització municipal i incomplia les restriccions de les mesures covid. A les 20.45 hores, es va començar a desallotjar la festa.

Fins al lloc es van desplaçar un sergent, dos agents especialitzats i patrulles de la Policia Local, patrulles de Mossos de Cambrils, patrulles de Mossos de Trànsit i dues furgonetes d'antidisturbis.

Els agents van requerir la presència de tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques per atendre diversos joves que es trobaven en estat etílic i d'altres per atac d'ansietat. Moltes de les persones assistentspresenten símptomes d'haver consumit alcohol i altres substàncies.

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han confirmat que el dia anterior, un centenar de joves s'haurien reunit en una explanada darrere de l'hotel de Cambrils per celebrar la fi de l'estat d'alarma, tot i que van ser dissolts en personar-se diverses patrulles policials.
tracking