Diari Més

La FiM Vila-seca ja ha venut més del 90% de les entrades en la seva edició de represa

Aquest dijous les jornades per a professionals donen el tret de sortida de la fira de música emergent i familiar

Ja està tot llest al Parc de la Formiga per la FiM.

La FiM Vila-seca ja ha venut més del 90% de les entrades en la seva edició de represaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FiM de Vila-seca dóna avui el tret de sortida al seu programa professional. A partir de divendres, 7 de maig, començaran les tres jorandes de concerts que convertiran el municipi de la Costa Daurada en l'epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya.

Durant aquest dijous, 300 de professionals participaran en pitchings, speed meetings, una taula rodona, presentacions i mentories express en format virtual. Durant el divendres i el dissabte, les activitats professionals continuaran en format presencial al Castell de Vila-seca.

La programació musical començarà divendres amb l'actuació de La Curiosa a El Centru. Enguany, la FiM comptarà amb sis escenaris situats alCastell de Vila-seca (dos escenaris), al Parc de la Formiga, a l'Auditori Josep Carreras, i el Teatre El Centru. De les 34 actuacions programades, ja s'han exhaurit un 92% de les entrades.

Entre les propostes hi haGebre, Carlota Flâneur, Porto Bello, Anabel Lee, Cine Nuria, Celistia o Monkey Jane, entre d'altres. Les entrades es poden aconseguit a través de la pàgina web de la FiM.

tracking