Diari Més

Cap de les 78 residències geriàtriques de la província tenen brots actius de la covid-19

A les Terres de l'Ebre, dels 18 geriàtrics que hi ha, 2 presenten tenen algun cas confirmat

Una cuidadora dona de menjar a una anciana en una residència a Madrid.

Prohibeixen les visites a 44 residències de Madrid per nous casos de Covid-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cap de les residències geriàtriques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre tenen brots actius de la covid-19. De les 60 residències del Camp de Tarragona, cap ha detectat cap cas positiu entre residents ni treballadors. A les Terres de l'Ebre, dels 18 geriàtrics que hi ha, 2 tenenalgun cas confirmat, però el centre es troba en fase d'estabilització.

Pel que fa al total de Catalunya, n'hi ha tres amb la classificació de 'vermell', dues més que la setmana passada, si bé no són casos greus perquè la majoria de residents i treballadors estan vacunats.

Una d'aquestes residències és la de Can Comelles d'Esparreguera (Baix Llobregat), on el brot s'ha estabilitzat en 30 contagiats -25 usuaris i 5 treballadors-, tots ells amb simptomatologia lleu o asimptomàtics i una única persona infectada ingressada, tot i que per patologies prèvies, mentre que les altres dues residències amb casos actius estan a la regió sanitària Metropolitana Sud i una en la de Girona.

Fins avui, han mort a les residències catalanes 4.563 persones per la Covid-19 -cap en l'última setmana-, sense comptar els residents que han mort en hospitals o en centres sociosanitaris.

tracking