Diari Més

Medi Ambient

El Morell i l'Associació Aurora organitzen la 2a edició de la plantada a la Granja dels Frares

L'activitat es realitzarà amb l'alumnat de l'escola Ventura Gassol i l'INS El Morell i tindrà lloc els dies 5, 6, 7 i 10 de maig

En total es plantaran 375 plantes de nou espècies diferents

El Morell i l'Associació Aurora organitzen la 2a edició de la plantada a la Granja dels FraresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes del'escola Ventura Gassol i l'INS El Morell participaran enguany en una nova edició de la plantada al'entorn de la Granja dels Frares. El projecte de l'Ajuntament del Morell i l'Associació Aurora busca recuperar el bosc de ribera al curs baix del riu Francolí. La pandèmia no permet dur a terme la segona edició amb la ciutadania, tal com es va realitzar l'any 2019.

L'escola Ventura Gassol i l'INS El Morell duran a terme l'activitaten quatre jornades, els dies 5, 6, 7 i 10 de maig, per tal d'espaiar els grups de participants al màxim.

En total es plantaran 375 plantes de nou espècies diferents, pràcticament totes elles pròpies de la vegetació de ribera d'un riu mediterrani com és el Francolí. L'àmbit de la plantació serà la finca que queda just davant de la Granja dels Frares, amb l'objectiu d'afavorir la biodiversitat d'espècies i integrar paisatgísticament tot l'entorn.

Un cop finalitzada la plantada, l'Associació Aurora s'encarregarà de realitzar el posterior manteniment amb la finalitat que totes les espècies acabin prosperant.

tracking