Diari Més

Policial

Detingut per robar ampolles d'alcohol d'un local d'oci nocturn de Carles Buïgas de Salou

Els agents van reconèixer el lladre a les imatges de les càmeres de seguretat perquè havia estat implicat en una baralla la nit anterior

El robatori s'ha produït en un local del carrer Carles Buïgas de Salou.

Carles Buïgas de Salou, oci, discotecaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou, com a presumpte autor d'un robatori amb força.

Els fets van tenir lloc la matinada del mateix dijous quan el propietari d'un local d'oci nocturn ubicat al carrer de Carles Buïgas de Salou va observar que la porta principal havia estat forçada. De l'interior de l'establiment va trobar a faltar 8 ampolles de begudes alcohòliques, algunes plenes i precintades i d'altres pràcticament buides.

En arribar al lloc, els agents van comprovar les imatges de les càmeres de seguretat i van reconèixer el lladre ja que la nit anterior s'havia vist implicat en una baralla. Una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana que havia estat requerida per una discussió de parella en un domicili del carrer d'Osca, va comissar el mateix matí de dijous diverses ampolles d'alcohol. Els patrullers van decidir intervenir preventivament les ampolles atès que l'home no va acreditar la seva procedència i els va donar explicacions incongruents i contradictòries.

Finalment, els agents van localitzar i detenir el lladre el passat dijous a Salou. En el moment de la seva detenció encara duia la mateixa roba que també vestia en la baralla de la nit anterior i en el robatori amb força d'aquella matinada.

El detingut, que acumula una desena d'antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking