Diari Més

Indústria

Covestro inicia una parada simultània a totes les seves plantes de Tarragona

L'empresa inverteix gairebé 5,6 MEUR i hi treballaran de forma directa uns 220 treballadors, entre personal propi i extern

Imatge d'arxiu d'una parada anterior.

Covestro inicia una parada simultània a totes les seves plantes de TarragonaCovestro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestro ha iniciat aquest dilluns 3 de maig una parada simultània de totes les seves plantes de Tarragona, entre les quals es troben les plantes de producció deMDI(MDI,MDAiCO)i la planta d'Energies. L'empresa realitza aquesta parada,la qual s'allargarà fins al dia 30 d'aquest mes, perrevisar a fons les instal·lacions i dur a terme tasques de manteniment i reforç de la seguretat, assegurant així el funcionament correcte i fiable de les plantes involucrades. La parada contempla el desmuntatge, neteja, inspecció i reparació de gran part dels equips i canonades importants de les plantes.
Aquesta acció es realitza cada cinc anys, sent aquesta la primera que es duu a terme Covestrodes que es va independitzar de Bayer, i representa una inversió total de gairebé 5,6 milionsd'euros.

En aquesta, de manera directa, treballaran de mitjana un total de 220 treballadors diàriament, entre personal propi i extern, amb pics de fins a 330 persones.Per part seva, la parada de la planta d'Energies, que només es detindrà 15 dies, requerirà d'una mitjana de 85 persones al dia.

Per primer cop, a Tarragona s'utilitzarà l'einaTurnaroundExcellenceSystem que permetrà monitorar el progrés diari i corregir amb suficient antelació possibles desviacions detectades. A més, per agilitar el treball, s'ha contractat una grua mòbil de 500 tones i 8 eixos que reduirà la durada dels treballs on participi en un 15% de mitjana. Per a dur a terme la parada participaran unes 50 empreses externes.
tracking