Diari Més

Solidaritat

Mans Unides convoca a l'Alt Camp un sopar solidari virtual per recaptar diners per a Uganda

Els diners es destinaran al projecte de millora de la seguretat alimentària i dels ingressos de famílies agricultores de la regió de Mbarara

Cartell del sopar solidari.

Mans Unides convoca a l'Alt Camp un sopar solidari virtual per recaptar diners per a Uganda@AjPlaSantaMaria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mans Unides celebrarà els dies 3 i 10 de maig elSopar de la fam de forma virtual a Alcover, La Riba, Picamoixons, La Masó, El Milà i Fontscaldes.La recaptació aconseguida es destinarà al projecte de Mans Unides «Millora de la seguretat alimentària i dels ingressos de famílies camperoles de la regió de Mbarara» a Uganda. Els participants al sopar solidari hauran de fer una aportació econòmica de 12 euros.

Aquesta regió és una zona agrícola deprimida a causa de la desforestació, la sequera i la falta de coneixements agrícoles dels camperols de les ètnies Banyankole i Bakiga. La majoria viuen per sota el llindar de la pobresa, amb ingressos de 1,5/dia. La salut d'aquestes famílies es veu afectada per la mala alimentació i la precària situació higiènica de cuines i latrines.

Es tracta d'un projecte formatiu i d'equipament de seguretat alimentària, tècniques agrícoles, salut i higiene i generació d'ingressos, tant per la millora dels cultius com per la diversificació de noves activitats generadores d'ingressos. També es construiran dipòsits per a la recollida d'aigua de pluja.

tracking