Diari Més

Política

Jordi Alemany pren possessió com a nou regidor a Mont-roig

Ibana Pachecho (Cs) deixa l'acta de regidora

Fran Morancho amb Jordi Alemany, ahir.

Jordi Alemany pren possessió com a nou regidor a Mont-roigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Alemany Ardit va prendre ahir possessió del càrrec de regidor del grup municipal PSC CP, en la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp. Alemany ha entrat com a nou regidor de govern, després de la renúncia voluntària d'Enrique López González, per raons personals. Jordi Alemany serà membre de la Junta de govern Local i tercer tinent d'alcalde. També assumirà les competències de les àrees d'Hisenda, Infraestructures i equipaments municipals.

En relació amb les comissions informatives serà vocal suplent representant del grup municipal PSC a la Comissió informativa de l'àrea de Drets socials i serveis a les persones; vocal titular a la Comissió informativa de l'àrea d'espai públic, territori i sostenibilitat i vocal titular a la Comissió informativa de l'àrea de gestió interna, govern obert i hisenda.

Pel que fa a la representació a les empreses municipals, serà vicepresident de Nostreserveis i membre del Consell d'Administració i de la Comissió de Nostreserveis. També serà membre del Consell d'Administració de Nostraigua.

Durant la sessió plenària també es va informar de la modificació de la composició del grup municipal del PSC i la designació de la nova portaveu del grup, que serà Francis Ortiz. Per altra banda es va aprovar el nomenament de representants de la corporació municipal en altres organismes, en els quals ha d'estar representada després de la incorporació d'Elvira Montagud al govern municipal el passat mes de febrer. Durant la sessió plenària extraordinària també es va informar de la renúncia al càrrec de regidora d'Ibana Pachecho Lelmo, portaveu del grup municipal de Ciutadans i es va comunicar la renúncia de prendre possessió del càrrec de regidor del següent de la llista, Francisco Velasco Autor, per la qual cosa serà Armando Franco Martí, qui assumirà el relleu.

Renúncia d'Ibana Pachecho

La regidora de Ciutadans va explicar que les seves circumstàncies professionals han canviat des de l'inici del mandat i que existeixen motius laborals que li impedeixen continuar assumint la responsabilitat del càrrec. Pacheco va dir que «ha estat un honor i privilegi i una experiència única representar no només als nostres votants sinó també treballar pels interessos del municipi». També es va dirigir a l'alcalde i va lamentar les visions diferents i la forma de gestionar i va assegurar sentir-se decebuda amb la forma de fer política municipal. Finalment va agrair el suport rebut per part de la ciutadania, del personal de l'Ajuntament i de les empreses, companys de l'agrupació, familiars i amics. Per la seva banda l'alcalde Fran Morancho li va agrair el treball fet durant aquests dos anys i per cada vegada que la regidora ha donat suport al govern municipal, malgrat que la decisió de l'equip de govern no hagi estat la d'incorporar-la en aquest.

tracking