Diari Més

Policial

Detenen dues persones relacionades amb l'onada de robatoris en habitatges de la Canonja

La Guàrdia Municipal va iniciar un dispositiu, la passada nit, amb agents de paisà i agents uniformats per localitzar als lladres

Imatge de dos agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja.

Guàrdia Municipal de la Canonja, policia localAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja en col·laboració amb el cos de Mossos d'Esquadra han localitzat i detingut a dues persones després d'accedir a diferents habitatges de la zona dels xalets de Masricart. Aquests estarien relacionats amb l'onada de robatoris que s'ha viscut a la població en els últims dies.

Passada la una de la matinada, agents de paisà de la Guàrdia Municipal, que es trobaven realitzant vigilància de prevenció al municipi, han localitzat a un jove caminant en actitud sospitosa pel carrer Vila-seca.

Just en aquest moment el 112 ha rebut una trucada d'un veí de la zona informant que havia vist a dos nois a l'interior del seu domicili situat a pocs metres del lloc on s'ha localitzat al jove.

Fins al lloc s'han adreçat per donar suport a la identificació dels agents de paisà, un indicatiu logotipat de la GM i diversos indicatius del cos de Mossos d'Esquadra.

Després de fer les corresponents gestions, els agents municipals han procedit a la detenció d'aquesta persona i la d'un altre que també es trobava per la zona per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de l'habitatge.

tracking