Diari Més

Societat

Cinc platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obtenen la Bandera Ecoplayas 2021

La de l'Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn i la de l'Almadrava han renovat el distintiu; i la Cala Justell l'ha aconseguit

Platja del Torn.

Cinc platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obtenen la Bandera Ecoplayas 2021Ajuntament Vandellòs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laplatja del'Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn, la de l'Almadrava i també la Cala Justell del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han obtingut la Bandera Ecoplayas 2021, un guardó que atorga l'Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS). El guardódistingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.

El jurat d'aquests premis valora una sèrie de criteris objectius en matèria d'equipaments i manteniment, sempre des de la perspectiva de l'enginyeria i la sostenibilitat.

Les platges de l'Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l'Almadrava han aconseguit renovar aquest reconeixement, «gràcies al seu compromís continu amb la millora de la qualitat». La Cala Justell, en canvi, l'ha obtingut per primera vegada.

Així doncs,un total de cincplatges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant podran exhibir enguany la Bandera Ecoplayas 2021que acredita l'excel·lència.

tracking