Diari Més

Castellvell del Camp destinarà 621.000 euros del romanent a inversions

El ple va aprovar un modificatiu de crèdit

Imatge de

Castellvell del Camp destinarà 621.000 euros del romanent a inversionsWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple de l'Ajuntament de Castellvell del Camp va donar llum verda a l'aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit, per valor de 621.854,90 euros, amb l'objectiu de finançar una sèrie de despeses que no poden demorar-se fins a l'exercici següent. El punt es va aprovar amb els set vots favorables de l'equip de govern (ERC-AM i Ara Castellvell) i del PSC-CP i les quatre abstencions de Junts x Castellvell.

Les inversions es finançaran amb el romanent de tresoreria procedent del pressupost de 2020, d'1.316.880,10 euros, dels quals se n'han utilitzat 92.416,62 euros per incorporar els romanents de crèdit. Tot i així el saldo resultant és d'1.224.463,90 euros i, per tant, l'execució d'aquest expedient suposarà només un 50,78% del romanent. Les principals inversions que es duran a terme seran la millora de la Font Vella i la remodelació de la Font Nova, es comprarà un terreny per a un futur equipament cultural (tipus auditori-teatre), per instal·lar càmeres de vigilància i la col·locació de planxa de formigó a l'Ermita de Santa Anna. Es remodelaran els vestidors de la piscina i la pista esportiva, es millorarà el ferm de diferents carrers del municipi i es canviaran lluminàries per llums Led. S'incrementarà la partida pel manteniment de la via pública, s'adequarà el parc de Castellmoster i es faran obres de remodelació al nucli antic. També s'invertirà pel condicionament i obertura per a l'accés al refugi antiaeri del carrer de Sant Jaume.

El Ple també va acordar per unanimitat la imposició d'una sanció a l'empresa contractista Agrovial SL, per valor de 23.041 euros, per la demora en l'execució de les obres de renovació de serveis i pavimentació al nucli antic del municipi de Castellvell.

tracking