Diari Més

Successos

Persegueix amb el seu cotxe els lladres que havien robat casa seva i acaben topant prop de Santes Creus

Els Mossos detenen els tres ocupants del vehicle que escapava

Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos d'Esquadra.

Persegueix amb el seu cotxe els lladres que havien robat casa seva i acaben topant prop de Santes CreusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de l'Alt Camp-Conca de Barberà van detenir aquest dimecres a Aiguamúrcia, a l'Alt Camp, tres homes, dos d'ells de nacionalitat espanyola i un de marroquí, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Aquest mateix dimecres, al voltant les 16.31 hores els mossos van rebre un avís indicant que, en direcció a Santes Creus, un home estava seguint amb la seva furgoneta els presumptes autors d'un robatori que havia patit feia dos dies a casa seva.

Diverses patrulles van desplaçar-se a la TP-2002, on van localitzar un dels detinguts caminant per la carretera. Aquest va explicar que una furgoneta havia col·lidit amb el vehicle amb el que viatjava.Per tal d'aclarir els fets, els mossos van demanar-li que els acompanyés fins el lloc de l'accident.

Un cop allà, els mossos van identificar el conductor de la furgoneta, que va explicar-los que un veí havia reconegut el vehicle dels lladres que havien entrat a robar a casa seva i que per aquest motiu havia decidit seguir-los. L'home també va explicar-los que durant el trajecte el vehicle escàpol va impactar lateralment amb el seu.

Segons el mateix relat del veí, un cop aturats, un dels arrestats va baixar del cotxe i va amenaçar-lo de mort amb un ganivet.

Els Mossos van poder interceptar dos dels detinguts que havien marxat corrents del lloc on es va produir l'accident.

En l'escorcoll del vehicle escàpol els agents van localitzar una lot, dos parells de guants, una fotografia de la víctima i una cadena d'or; objectes que la víctima hauria reconegut de la seva propietat. A uns 50 metres del vehicle accidentat haurien trobat el ganivet.

Els Mossos d'Esquadra van detenir els tres individus per un robatori amb força a Aiguamúrcia i a un d'ells també li van atribuir un delicte d'amenaces.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

tracking