Diari Més

Accident

Un camió que transportava matèries perilloses pateix un accident a Altafulla

Un dels dipòsits s'ha trencat i s'ha produït un vessament de gasolina a la carretera

Imatge del vehicle accidentat.

Un camió que transportava matèries perilloses pateix un accident a AltafullaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 15:13h d'avui el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha rebut avís d'un accident amb un camió que transportava matèries perilloses aAltafulla, a la sortida de la rotonda en direcció a Torredembarra.

Cinc dotacions de Bombers s'han desplaçat fins al lloc de l'accident. A conseqüència de l'accident s'ha ocasionat una pèrdua del producte que contenia la cisterna, que estava compartimentada en tres dipòsits, un amb 10.000 litres de gasoil i els altres dos amb 5.000 litres de benzina cadascun. La fuita s'ha produït per la zona inferior de la cisterna, la qual s'ha esquerdat i és per on ha besat el producte. Aquest ha estat absorbit per la sorra del terreny on es troba el camió accidentat.

A més d'establir el perímetre de seguretat al voltant del camió, els Bombers han aturat la fuita de combustible Els Bombers de la Generalitat han estat treballant al lloc conjuntament amb l'empresa propietària del camió accidentat per tal de incorporar el vehicle accidentat a la via amb l'ajuda de dues grues per tal de poder dur a terme el transvasament del producte restant que pugui quedar a la cisterna. Finalment no ha calgut cap transvasament i la cisterna ha estat carregada a la gruai enretirada de la calçada.

Un tècnic de l'Agència Catalana de l'Aigua s'ha desplaçat al lloc i ha informat que no hi ha afectació a les aigües, ni fluvials ni de llera, ja que el producte s'ha filtrat al terra.

tracking