Diari Més

Joventut

Obertes les inscripcions per 19 camps de treball a la província de Tarragona

Consisteixen en una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora

Imatge d'arxiu d'una altra sessió informativa realitzada al

L'Espai Jove Kesse ofereix una xerrada sobre el voluntariat als camps de treballCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció general de Joventut (DGJ) ha obert el període d'inscripció per a un total de 1.012 places que s'ofereixen en els 61 camps de treball que l'organisme organitza aquest estiu a Catalunya. Al Camp de Tarragona es duran a terme12camps de treball i a les Terres de l'Ebre un total de 7.

Els camps consisteixen en una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de tipus mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural.

Del total de camps que s'ofereixen a Catalunya, 47 són per a joves catalans, 3 són d'intercanvi per a joves de tot Espanya i 11 són camps d'abast internacional.

Per tipologies, els més nombrosos són els relacionats amb el medi ambient (23), seguits dels d'arqueologia (12), medi ambient i patrimoni (8), patrimoni (4), social (3), artístic i social (2) , cultura i medi ambient (2), patrimoni, cultura i medi ambient (2), social i patrimoni (1), patrimoni i arqueologia (1), cultura (1), esport i patrimoni (1) i cultura i patrimoni (1 ).

A Tarragona es durà a terme el camp de treball 'Brigada de colors', on es faran accions de carrer per dignificar l'espai públic pintant de colors murs i persianes de la part baixa de la ciutat, i es crearan murals amb persones amb diversitat funcional, entre d'altres propostes.

Els joves catalans d'entre 14 i 29 anys interessats a participar-hi poden formalitzar la seva preinscripció fins al proper 28 d'abril i l'adjudicació de places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari el proper 4 de maig.

Els camps de treball organitzats per Joventut són gestionats i desenvolupats a través d'associacions d'educació en l'oci, entitats i fundacions sense ànim de lucre i amb la complicitat del món local que els acull, ha recordat Govern.

tracking