Diari Més

Infraestructures

Adif licita les obres per treure dos passos a nivell a la Canonja

Es construirà una passarel·la per als vianants i un pas superior per a vehicles i vianants, respectivament

Adif licita les obres per treure dos passos a nivell a la CanonjaAdif

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif ha licitat el contracte d'obres per a la supressió de dos passos a nivell situats a la Canonja amb un pressupost de 5.472.329,34 euros (IVA inclòs). Les tasques s'hauran de dur a terme en 12 mesos. D'aquesta manera es vol millorar la seguretat tant per als vehicles i els ciutadans com per a la ciculació de trens.

El projecte es divideix en dues actuacions, la primera d'elles per a l'eliminació del pas a nivell situat al punt quilomètric 269/872 de la línia València-Tarragona. Per a la seva supressió, es construirà una passarel·la per als vianants per a donar continuïtat alCamídelRourellamb l'encreuament amb la via del ferrocarril. L'estructura tindrà una longitud de 257 m i una amplària total de 2,50 m.
Com a actuació complementària, es construirà un vial d'accés al pont de l'AEQTi es realitzarà el condicionament d'un tram de camí, tots dos dins de les instal·lacions deBASF.
La segona actuació permetrà suprimir el pasa nivell situat al punt quilomètric 97/087 de la línia Lleida-Reus-Tarragona. Per això, s'executarà un pas superior, tant per al trànsit rodat com per als vianants, situat a 43 m del pas a nivell.Així mateix, es mantindrà l'accés que existeix en les proximitats del pas a nivell a la factoria deBASF.
Pas a nivell de la línia València-Tarragona

Adif licita les obres per treure dos passos a nivell a la CanonjaAdif

tracking