Diari Més

Successos

Mor un veí de Reus de 24 anys en un accident a la T-704 a l'Aleixar

Tres persones més van resultar ferides i van ser traslladades a l'hospital Joan XXIII

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit ha informat que diumenge al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera T-704, al punt quilomètric 3, a l'Aleixar (Baix Camp), en direcció Maspujols. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 20.30 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una envestida lateral entre dos turismes. A conseqüència del xoc el conductor d'un dels dos vehicles va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII on va morir al cap d'unes hores. Es tracta de J.G.D., de 24 anys i veí de Reus. A més, tres persones més van resultar ferides i traslladades també a l'hospital Joan XXIII, dues en estat menys greu i una lleu.

Arran de la incidència, que va obligar a tallar la via i a fer desviaments per la TP-7013, es van activar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 23 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

tracking