Diari Més

Empresa

La botiga en línia Aosom s'establirà a Valls amb un magatzem de 30.000 m2

L'empresa està especialitzada en decoració de la llar i exterior, productes esportius, salut i bellesa

Nau al polígon industrial de Valls.

La botiga en línia Aosom s'establirà a Valls amb un magatzem de 30.000 m2GLP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa inversora i promotora de magatzems logístics GLP ha llogat el seu magatzem de 30.000 metres quadrats G-Park Valls, situat a Valls (Alt Camp), a Aosom, botiga online especialitzada en decoració de la llar i exterior, productes esportius, salut i bellesa. El magatzem, situat dins del tercer anell logístic de Barcelona, és la primera inversió de GLP a Catalunya.

Ara serà el centre de distribució regional d'Aosom per facilitar la cadena de subministrament de la companyia de comerç electrònic en creixement.

L'emplaçament està a 25 quilòmetres del port de Tarragona i a 90 quilòmetres de l'aeroport de Barcelona-El Prat Josep Tarradellas.

«Aquest desenvolupament reafirma el nostre compromís amb Tarragona com un important centre al mercat logístic espanyol. Continuarem invertint a Catalunya, un mercat regional estratègic per a l'ambiciós pla de negoci de GLP a Espanya, que seguim desenvolupant i executant», ha explicat el director general de GLP Espanya, Óscar Heras.

Per la seva banda, el conseller delegat d'Aosom a Espanya ha afegit: «Com a empresa d'e-commerce, l'arrendament de G-Park Valls resulta estratègic per a l'evolució dels negocis d'Aosom a Espanya, en la qual combinem una nau de nova generació amb la proximitat als principals nodes de comunicació i al port de Tarragona».

tracking