Diari Més

Policial

Detinguts a Cambrils per portar bosses amb cabdells de marihuana i 150 plantes al maleter

Els dos veïns de Cambrils i Mont-ral van intentar fugir amb el vehicle a gran velocitat

Imatge de la marihuana intervinguda.

Detinguts a Cambrils per portar bosses amb cabdells de marihuana i 150 plantes al maleterMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat dos homes de 19 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cambrils i Mont-ral, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Els fets van succeir a les 02.20 hores de la matinada, a la cruïlla de les avingudes Adelaida i Nou Cambrils d'aquest municipi del Baix Camp, quan una patrulla va observar un vehicle amb dos ocupants i el van aturar per tal d'identificar-los.

Quan un dels agents es va apropar a la part posterior del vehicle, el conductor visiblement nerviós, va decidir accelerar i fugir a gran velocitat.

L'home va efectuar una conducció negligent sense respectar els semàfors, els senyals de trànsit i la velocitat màxima de la via fins que dues patrulles van poder tallar-li el pas a l'avinguda Independència. En aproximar-se i obrir el maleter els agents van observar que hi havia quatre grans bosses de plàstic amb cabdells de marihuana i 150 plantes d'1,5 metres d'alçada.

En l'escorcoll del vehicle i dels sospitosos, es va localitzar una defensa metàl·lica extensible, unes tenalles i unes tisores de podar, guants i un cartutx pirotècnic de grans dimensions.

Els detinguts van passar dissabte al migdia a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs de tots dos.

tracking