Diari Més

Economia

Consens entre Ajuntament i sector econòmic per la renovació de Salou

Acorden la creació d'una taula de treball per impulsar els projectes que requereixen fons europeus

L'alcalde de Salou, Pere Granados, al centre a la dreta, amb representants d'entitats econòmiques.

Consens entre Ajuntament i sector econòmic per la renovació de SalouAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern de Salou i representants de diversos sectors econòmics de la ciutat han acordat la creació d'una taula de treball amb l'objectiu d'impulsar els projectes públics i privats que requereixen finançament dels fons europeus Next Generation. L'alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir divendres amb l'Associació ASETS, l'AEH Salou i l'Associació Shopping Salou. Així mateix, el passat dia 8 d'abril, Granados també va reunir- se amb l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda «per tractar sobre el mateix objectiu, i sumar compromisos al voltant de les estratègies i projectes de transformació de Salou, cap a un model de destinació sostenible, intel·ligent, inclusiva i desestacionalitzada », segons el consistori.

«La unió de forces entre l'administració local i el sector privat farà que assolim l'energia i la potència necessàries per donar major impuls a les accions dirigides a la transformació integral de la nostra població; un municipi turístic de primer ordre, en l'àmbit de la Costa Daurada, que veurà incrementada la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i també la capacitat de resposta per satisfer les expectatives turístiques de l'elevat gruix de persones que ens visita cada any, que s'aniran trobant un Salou millor que mai, amb nous productes i experiències per gaudir», deia Pere Granados. Per a l'alcalde, aquesta forma de treballar en equip és «essencial» i valorem molt que «tots els agents implicats donin suport al projecte de renovació i desenvolupament sostenible de Salou, perquè suposarà poder afrontar el futur de la nostra economía turística amb competitivitat i un bon posicionament», afegia. L'alcalde va apuntar que «Salou ja fa temps que va iniciar el recorregut cap a la sostenibilitat, amb projectes que ja s'estan executant, com el del carrer Carles Buigas».

A la trobada de divendres hi van participar la presidenta de l'Associació Empresarial Turística de Salou (ASETS), Elaine Mcparland, acompanyada de Sonia Magriñá, tresorera de l'entitat; Félix Ruiz, representant de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou; i Juli Vilaplana, president de l'Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris. Així mateix, a la trobada amb l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, hi va ser present l'alcalde de Salou, el regidor de Dinamització Econòmica, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, i el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán.

tracking