Diari Més

Cultura

L'Ajuntament de Roda de Berà presenta als guanyadors del 8è concurs literari Roca Plana

En totes les categories els premiats han rebut, 150 euros i un llibre per al primer premi; 100 euros i un llibre, el segon; i 50 euros més un llibre, el tercer

Els guanyadors del 8è concurs literari Roca Plana

L'Ajuntament de Roda de Berà presenta als guanyadors del 8è concurs literari Roca PlanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Cultura, organitzadora del certamen literari, a través de la Biblioteca Joan Martorell Coca, va rebre un total de 75 obres, 34 dins de la categoria Infantil, per a participants d'entre 9 i 11 anys; 13 de la categoria Cadet, dels 12 als 14 anys; 8 obres de la categoria Juvenil, per a joves d'entre 15 i 17 anys; i 20 històries escrites per majors de 18 anys, dins de la categoria d'Adults.

A la categoria Infantil el primer premi ha estat per Assil El Aouach, per la seva obra «La llibertat dels refugiats», el qual ha estat lliurat per Cristina Serrano, responsable de la Biblioteca Municipal.Quant a la categoria Cadet, el primer premi ha estat per a l'obra «Volaré més tard», de Berta Sanabre Font, qui no ha pogut acudir a recollir el seu premi.

L'obra «Per tu, iaia», d'Aitana Franco Bernad ha estat la guanyadora de la categoria Juvenil il'Esmeralda Bonan Mestre, amb la seva obra «La faula del formigol que no sabia caminar endavant» ha resultat guanyadora del primer premi de la categoria d'adults.

En totes les categories els premiats han rebut, 150 euros i un llibre per al primer premi; 100 euros i un llibre, el segon; i 50 euros més un llibre, el tercer. Tots els guanyadors i participants han rebut també un diploma.

El Jurat del certamen ha decidit que les obres de la novena edició del concurs literari Roca Plana hauran de versar sobre l'amistat.

tracking