Diari Més

Detecten 187 nous casos i dues defuncions per covid a la demarcació de Tarragona

L'UCI de les Terres de l'Ebre rep nous pacients crítics mentre que el procés de vacunació continua

Imatge d'un box de l'UCI d'un hospital.

Es manté l'estabilitat als hospitals de Tarragona i l'Ebre i segueix baixant el risc de rebrotACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Detecten 187 nous casos i una nova defunció per covid a la demarcació de Tarragona. Segons les últimes dades atorgades pel Departament de Salut, al Camp de Tarragona s'han detectat 159 nous positius i 28 a les Terres de l'Ebre en el darrer dia. Aquests 187 casos destaquen aquest dia com el que més contagis s'han detectat respecte a les dades de tota la setmana.

El Camp de Tarragona suma una nova defunció, detectada entre la població de residències, el que deixa 1.080 traspassats per covid des de l'inici de la pandèmia, 411 d'aquests a les residències. A l'Ebre també s'ha detectat una defunció, i ja sumen un total de 176.

Els hospitals de la demarcació continuen amb una gran ocupació de pacients, al Camp de Tarragona té 75 pacients als hospitals, un menys respecte a les anteriors dades, i 24 crítics a l'UCI. Els hospitals de l'Ebre tenen 18 pacients ingressats, un menys respecte les anteriors dades, però se sumen dos pacients crítics a les UCI del territori, sumant un total de 7.

El risc de rebrot al Camp de Tarragona se situa en una situació de risc elevat de 216 punts, amb 38.736 casos totals de covid al territori. A l'Ebre es manté la xifra de risc elevat de 171 punts amb 10.275 casos de coronavirus totals.

El procés de vacunació continua amb bon ritme a les comarques tarragonines. Al Camp de Tarragona s'han administrat 4.860 primeres dosis i 991 segones dosi, això fa que 120.381 persones han rebut la primera dosi de la vacuna mentre que 35.280 ja han acabat el procés de vacunació. A les Terres de l'Ebre s'han vacunat 761 amb la primera dosi, deixant un total de 39.157 persones vacunades. Pel que fa a la segona dosi, s'ha administrat a un total de 14.566 persones, que ja han acabat totalment el procés de vacunació, 461 més respecte a les dades anteriors.

tracking