Diari Més

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca publica el programa per dies

Caldrà fer reserva prèvia d'entrades per poder accedir als espectacles i concerts a partir del 29 d'abril

Una edició passada de la FiM.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca publica el programa per diesFrederic Navarro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca (FiM) ha donat a conèixer la seva programació per dies i els espais on se celebrarà. En la seva edició de retorn, la FiM tindrà lloc del 6 al 8 de maig i es desenvoluparà en sis espais: dos escenaris al Castell, un al Parc de la Formiga, a la Sala Malapeira de l'Auditori Josep Carreras i al Teatre El Centru.

Entre els artistes que passaran pel municipi hi ha Gebre, Koeman, Carlota Flâneur, Porto Bello, Anabel Lee, Cine Nuria, Monkey Jane o Celistia.A la programació artística, que suma una trentena de propostes, s'afegeixen la Companyia Ytuquepintas, La Botzina, Tutti Fan Piu i els Combos del Conservatori de Vila-seca. El dia i l'hora es poden consultar a la pàgina web de la FiM.

A més a més, també hi haurà diverses activitats dedicades als professionals en format híbrid, virtual i presencial que es faran al Castell de Vila-seca.

Degut a la pandèmia per accedir als espectacles familiars i als concerts de música emergent caldrà fer reserva prèvia per controlar l'aforament. L'entrada serà gratuïta i es podrà aconseguir a través del web de la FiM Vila-seca, que s'obrirà el 29 d'abril.

tracking