Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Mont-roig licita l'explotació de 16 instal·lacions a les seves platges

Les concessions s'atorgaran per 10 anys i inclouen la instal·lació de guinguetes, para-sols o embarcacions amb o sense motor

Imatge d'una platja de Miami Platja.

L'Ajuntament de Mont-roig licita l'explotació de 16 instal·lacions a les seves platgesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert la concessió per a l'explotació comercial de 16 instal·lacions a les platges. Es tracta de les instal·lacions de guinguetes, gandules/para-sols, embarcacionsa motor i embarcacions sense motor, per un total de 8 anys, prorrogable 2 anys més. Les persones interessades tenen fins al 15 de maig de 2021 per a presentar les ofertes.

Les instal·lacions es podran explotar durant la temporada de bany, compresa per norma general entre el 15 de maig i el 30 de setembre.

La licitació afecta a la platja de la Pixerota, de la Punta de la Pixerota, de Rifà, de la Porquerola, de la Casa dels Lladres, de l'Estany Gelat, dels Penyals, dels Àngels i Cristall.

El consistori permetrà el fraccionament del pagament del cànon municipal, facilitant la participació d'emprenedors. Així, les persones adjudicatàries podran sol·licitar fer el pagament reduït el primer any.

tracking