Diari Més

Policial

Cinc detinguts pel robatori de 1.200 ampolles de licor que després revenien

Els furts es van cometre en establiments de Valls i Vila-seca entre altres

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, policia autonòmica, policial, Reus, patrulles, dispositiu, operacióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 d'abril a l'Hospitalet de Llobregat dos homes, de 4o i 45 anys, per diversos furts, principalment ampolles de licor, en establiments comercials. La investigació es va iniciar a finals del mes de març quan es va detectar un grup de persones en actitud sospitosa a l'entorn d'un centre comercial de Sant Andreu de la Barca. Del seu seguiment, els investigadors van concloure que es desplaçaven per tot el territori català robant ampolles de licor en diferents establiments d'una mateixa cadena. Licors que posteriorment descarregaven en una nau industrial de l'Hospitalet. En el mateix operatiu també es van detenir tres homes, d'entre 21 i 38 anys, que gestionaven aquest magatzem.
Als detinguts se'ls acusa de furts comesos en establiments d'Arenys de Mar, Sant Andreu de la Barca, Teià, Valls, Vilassar de Mar i Vila-seca.

La investigació continua oberta i els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions. Després de passar a disposició judicial, els cinc detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking