Diari Més

Reconeixement

El catedràtic de la URV, Salvador Anton Clavé, guardonat amb el Roy Wolfe Award

El guardó de l'Associació Americana de Geògrafs reconeix la seva contribució en l'àmbit de la geografia del turisme

Salvador Anton és Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional a la Universitat Rovira i Virgili des del 2010.

El catedràtic de la URV, Salvador Anton Clavé, guardonat amb el Roy Wolfe AwardURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El catedràtic del Departament de Geografia de la URV, Salvador Anton Clavé, ha estat guardonat amb el Roy Wolfe Award 2021, un premi que concedeix l'Associació Americana de Geògrafs. Amb aquest reconeixement es vol posar en valor la contribució de l'investigador de la URV en el camp de la geografia del turisme. La decisió s'ha anunciat durant el Congrés Anual de l'Associació Americana de Geògrafs, que s'ha celebrat aquesta setmana de forma virtual a Seattle (Estats Units). Salvador Anton és Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional a la Universitat Rovira i Virgili des del 2010 i Professor Distingit des del 2018. Exerceix com a investigador principal del grup de recerca consolidat de la URV en Anàlisi Territorial i Estudis Turístics a Vila-seca. Ha estat director i degà de l'actual Facultat de Turisme i Geografia de la URV entre 2002 i 2014, coordinador del programa de Doctorat de Turisme i Oci fins l'any 2020 i acadèmic visitant a les Universitats d'Exeter i Nottingham (Anglaterra), George Washington University i Rutgers, The State University of New Jersey (Estats Units d'Amèrica) i Angers i Paris-Est (França), entre d'altres.

Actualment és també director del Departament d'Innovació Turística d'Eurecat i des de 2016 és Honorary Senior Research Scholar de l'International Institute of Tourism Studies de la George Washington University (Estats Units d'Amèrica).

Les seves investigacions han girat sobre l'anàlisi de les dinàmiques de canvi en les destinacions turístiques, els processos d'urbanització turística, la globalització de l'oci i el desenvolupament de parcs temàtics, el paper del turisme en el desenvolupament local i regional, el comportament espacial dels turistes i l'impacte de les noves tecnologies sobre el turisme i les destinacions.

tracking