Diari Més

McDonald's obre aquest mes d'abril el seu primer restaurant a Vila-seca

L'establiment s'inaugurarà el pròxim 29 d'abril

El nou McDonald's tindrà una terrassa i un carril McAuto.

McDonald's obre aquest mes d'abril el seu primer restaurant a Vila-secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

McDonald's arriba a Vila-seca. La companyia obrirà un establiment en aquesta localitat el pròxim 29 d'abril. Estarà ubicat a la cruïlla entre la Via Màxima i el Raval de la Mar. Comptarà amb una superfície de més de 330 m2, incloent-hi la terrassa, l'aparcament, la zona de jocs coberta i el carril McAuto. Amb aquest ja són 15 els establiments que té a la província i 95 a tota Catalunya.

Amb l'obertura d'aquest restaurant, McDonald's crearà aproximadament 25 nous llocs de treball, incloent-hi una figura de nova creació als seus establiments: la de Responsable de Seguretat i Higiene, encarregat d'assegurar que es compleix el protocol Entorn Segur, implementat arran de la pandèmia.

Manuel Cuétara, franquiciat del restaurant, comenta: «Per nosaltres suposa una gran satisfacció poder contribuir al creixement de McDonald's. Tenim moltes ganes de poder presentar la nostra oferta gastronòmica a tots els veïns i visitants de Vila-seca que desitgin apropar-se o demanar a domicili i oferir-los allò que millor fem: productes elaborats al moment, amb ingredients d'origen local i la màxima qualitat, en un ambient agradable i segur per a tots».

El nou restaurant oferirà servei a taula, permetent així que els clients puguin rebre les seves comandes còmodament asseguts. Comptarà també amb quioscs digitals i disposarà de l'espai McCafé, on els clients podran gaudir d'un cafè acabat de moldre i acompanyar-lo de productes dolços o salats en qualsevol moment del dia. També hi haurà disponibles hamburgueses prèmium Signature Collection, amb receptes exclusives que faran les delícies dels paladars més exigents. El restaurant completarà la seva oferta amb el carril McAuto, perquè els clients puguin fer i recollir les seves comandes sense sortir del cotxe.

tracking