Diari Més

Es posa a la venda les entrades de l'espectacle de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc

Enguany, la Setmana Medieval se celebrará en un format reduït del 22 al 25 d'abril

Representació de la Llegenda de Sant Jordi 2021.

Es posa a la venda les entrades de l'espectacle de la Llegenda de Sant Jordi de MontblancAssociació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades per a l'espectacle més emblemàtic de la Setmana Medieval de Montblanc, la Representació de la Llegenda de Sant Jordi, ja són a la venda per Internet. Enguany la pandèmia ha obligat a que la festa, que seràdel 22 al 25 d'abril, tingui un format més curt. Cap espectacle se celebrará al carrer i es necessitaràreservar entrada prèvia, ja queels aforaments són limitats.

La plaça de Sant Francesc i la zona de la muralla medieval coneguda com «El Foradot» seran els escenaris principals de la Setmana Medieval.

Enguany l'espectaclde la Llegenda se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril a les 9 de la nit i en una única representació. És l'únic espectacle de pagament i els preus són: 8 euros pels socis i 10 pels no socis. El preu de l'entrada pels menors de 12 anys és de 3 euros.

La resta d'espectacles són gratuïts, però cal reservar-ne entrades per accedir-hi. La normativa de la covid preveu l'obertura de portes de cada acte mitja hora abans, per poder fer una entrada esglaonada. Caldrà dur mascareta durant totes les representacions i rentar-se les mans amb gel desinfectant a l'entrada. L'organització assignarà els seients al públic a mesura que vagin entrant.

Entre els altres espectacles destacats hi ha la tradicional Entrega de la Rosa del cavaller a la princesa, i la Nit Trobadoresca», que fusiona la part teatralitzada del Sopar Medievali les Rondes Trobadoresques. El programa complet ja es pot consultar al web www.setmanamedieval.cat.

tracking