Diari Més

Successos

Apareix un altre monòlit de metall prop de Santes Creus

L'artefacte ha aparegut en una arbreda d'Aiguamúrcia amb simbologia egípcia a les seves cares

El monòlit que s'han trobat a Aiguamúrcia.

Apareix un altre monòlit de metall prop de Santes CreusTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un monòlit metàl·lic d'uns tres metres d'altura i amb simbologia egípcia en les seves cares ha aparegut en l'arbredaVidaladeSantesCreus, situada en el municipi tarragoní d'Aiguamúrcia, on també es troba el monestir deSantesCreus.

L'estructura de metall, buida per dins, és similar a l'apareguda a la fi de març en una platja de Castell-Platja d'Aro (Girona), encara que aquella no tenia símbols.

Com en aquell cas, l'aparició d'aquest monòlit metàl·lic en aquest paratge ha suscitat curiositat entre els veïns.

L'alcaldessa d'Aiguamúrcia, Dolors Palma, ha assegurat a TV3 que, pel que sembla, aquests símbols egipcis signifiquen que «el joc ha començat», i s'ha mostrat confiada que «el que sigui que hagi començat, que sigui bo».

En qualsevol cas, l'alcaldessa, que desconeix l'origen d'aquesta estructura de metall, ha considerat bona «qualsevol cosa que faci venir gent» al municipi, a pesar que ha recordat que ara torna a haver-hi confinament comarcal.

«El dimecres decidirem què fem amb el monòlit, quan parli amb els companys (de l'ajuntament) i vegem l'interès de la gent a tenir una cosa així en el municipi», ha afegit l'alcaldessa.

tracking