Diari Més

Laboral

Leroy Merlin treu diverses ofertes per treballar a les botigues de Tarragona, Roda i Tortosa

Lidl i Telefònica també han publicat vacants de feina

Una botiga de Leroy Merlin

Leroy Merlin aplica un ERTO a 11.000 treballadorsLeroy Merlin

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de bricolatge Leroy Merlín ha publicat al seu web diverses ofertes de feina per ampliar la seva plantilla a les botigues de Tarragona, Roda de Barà i Tortosa. La companyia busca cobrir 1.800 llocs de treball repartits per tota Espanya.

La majoria d'ofertes són per un contracte temporal de cara a la campanya d'estiu. Busca candidats per ocupar els llocs de caps de secció, personal per magatzem, caixers i venedors per les diferents seccions que té, entre d'altres. L'empresa també ofereix llocs fixes, sense necessitat d'experiència, amb salaris que parteixen des dels 1.350 euros nets al mes. Per inscriure's cal consultar la seva pàgina web.

La cadena supermercats Lidl també busca caixers i personal de botiga al seu local de Torredembarra. S'ofereix un contracte de 35 hores setmanals amb horari rotatiu. Per consultar les ofertes cal accedir al seu portal web.

Per als més ambiciosos, la companyia Telefònica ha publicat noves vacants de feina, la majoria d'elles a Madrid. Tot i això, també hi ha ofertes per treballar al Regne Unit o Alemanya. Entre els llocs de feina ofertats hi ha el de consultor, product manager o responsabe de vendes i els salaris van des dels 26.000 euros bruts a l'any als 64.500 euros. Es pot consultar les vacants al següent ENLLAÇ.

MÉS INFORMACIÓ

Mercadona busca treballadors per les seves botigues del Camp de Tarragona

tracking