Diari Més

Policial

Desmantellen una plantació de marihuana a Miami Platja valorada en dos milions d'euros

La Policia Local de Mont-roig i la Guàrdia Civil van detenir dues persones com a responsables

La plantació es trobava en una local

Desmantellen una plantació de marihuana a Miami Platja valorada en dos milions d'eurosGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local de Mont-roig del Camp han desmantellat una plantació clandestina de marihuana amb 916 plantes i 69 kg de restes d'aquesta planta valorada en uns dos milions d'euros.

Tot es va iniciar quan efectius de la Policia Local van observar una furgoneta, que els va resultar sospitosa, per l'horari i perquè sortia d'un establiment comercial en situació d'embargament de MiamiPlatja. En veure la presència policial, van intentar evadir-se però elsagents van poder interceptar-la. La furgoneta estava ocupada per un home i una dona de nacionalitat albanesa amb domicili enGavá.

A l'interior del vehicle portaven sis sacs grans plens de restes de marihuana, així com material per al seu cultiu i elaboració. Els agentsvan procedir a la detenció dels seus dos ocupants per un suposat delicte de tràfic de drogues.

Uns dies després, els agents van fer un registre a l'immobled'on procedien els detinguts. Allí es van localitzar916 plantes de marihuana amb un pes de 317 kg, en estat de floració, així com multitud de material específic per al cultiu i elaboració de la marihuana.

Als presumptes autors, se'ls imputen delictes de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. Després de prestar declaració en dependències policials seran posats a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

tracking