Diari Més

Economia

Surt a licitació l'execució de la segona fase de la modernització del reg de la zona dels torrents de Valls

Les obres pendents donaran servei a un total de 202,70 hectàrees

El conseller de Territori, Damià Calvet, entre l'alcalde de Valls, Albert Batet, i el delegat del Govern, Òscar Peris, durant una visita al torrent del Catllar, a Valls.

Surt a licitació l'execució de la segona fase de la modernització del reg de la zona dels torrents de VallsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat licita l'execució de la segona fase de la modernització del reg de la zona dels torrents de Valls per 4,2 milions d'euros. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya SAU, ha tret a licitació les obres de la segona fase de modernització del reg, de la Comunitat de Regants. Amb la primera fase es va poder donar servei a 181,26 hectàrees del terme de Valls. Les obres pendents de la segona fase donaran servei a 202,70 hectàrees dels termes de Valls i Vallmoll. Inclouen la canalització de la sèquia de la Marsala, la bassa de regulació, la xarxa de canonades de distribució de la fase 2, i instal·lació del telecontrol de les fases 1 i 2.
L'actuació de millora i modernització del reg de la zona dels torrents de Valls va ser declarada d'interès general. Per raons pressupostàries es va plantejar l'execució de l'actuació en dues fases, executant-se la primera d'elles en la seva totalitat entre els anys 2011 i 2014, i restant pendent l'execució de la fase 2, segons informen fonts del DARP.
tracking