Diari Més

Cultura

Teatre, circ, dansa i música en format de carrer omplen el Morell en el 6è PrimaverArt

El festival torna amb un cartell variat i «totalment adaptat» al context actual

La Baldufa Teatre arribarà dissabte amb tres pallassos i l'espectacle 'Bye, bye Confetti'.

Teatre, circ, dansa i música en format de carrer omplen el Morell en el 6è PrimaverArtCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell ho té tot a punt per donar el tret de sortida a una nova edició del PrimaverArt. La sisena edició d'aquesta mostra d'arts escèniques a peu de carrer tornarà a omplir els carrers i places del poble de teatre, circ, dansa i música, això si en una versió totalment adaptada a les circumstàncies actuals i a les mesures de prevenció per la pandèmia. «Que tirem endavant aquesta sisena edició demostra la iniciativa que tenim des de l'Ajuntament del Morell, i la convicció que organitzem un festival totalment segur», remarca l'alcalde, Eloi Calbet.

Així doncs, es faran entrades i sortides esglaonades a totes les propostes, mantenint les distàncies de seguretat, amb ús obligatori de mascareta, realitzant neteja de mans amb productes hidroalcohòlics i mesurant la temperatura de tots els assistents. A més, hi haurà aforaments limitats en tots els espectacles. Des d'ahir es poden adquirir les entrades simbòliques que tenen un preu de 2 euros i que es bescanviaran per uns bons de comerç del mateix valor, que es podran gastar en qualsevol dels establiments adherits a l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell.

Un programa per a tothom

El PrimaverArt començarà divendres a la tarda amb una proposta ja tradicional, La Fàbrica dels Talents, un espai que arriba a la seva quarta edició i que aposta pels artistes morellencs més joves, alhora que els ofereix un indret per exhibir les seves millors habilitats. I al vespre, la companyia Vaivén Circo oferirà Esencial, un espectacle de circ per a tots els públics.

La reconeguda companyia lleidatana La Baldufa Teatre arribarà dissabte amb tres pallassos i Bye Bye, Confetti. En aquesta jornada també es podrà gaudir de la dansa de la companyia Iron Skulls amb No sin mis huesos, i un particular muntatge d'Hutsun+Ortzi amb la txalaparta i les acrobàcies com a protagonistes, sota el nom d'Urbasa.

Per finalitzar la mostra, diumenge es podrà veure l'humor d'Slow olou amb Escargots. La companyia Cris-is presentarà l'espectacle d'humor casolà Home, i el punt final el posarà la proposta de circ de la companyia Capicúa, Koselig.

tracking