Diari Més

Es presenta el llibre col·laboratiu 'Relats Confinats' escrit per veïns de la Conca de Barberà

La iniciativa va sorgir de Sarral i es va fer extensiu a la resta de la comarca

Imatge de lapresentació oficial de 'Relats confinats' a Sarral.

Es presenta el llibre col·laboratiu 'Relats Confinats' escrit per veïns de la Conca de BarberàConsell Comarcal de la Conca de Barberà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 1 d'abril es va presentar a Sarral el llibre 'Relats confinats',un recull de deu contes escrits pels veïns i veïnes de fins a set pobles de la Conca de Barberà durant els mesos de confinament domiciliari.

La iniciativa, impulsada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà a partir d'una idea nascuda a Sarral, tenia per objectiu fer més amena la situació d'emergència sanitària entre les famílies de la comarca, en un període de temps durant el qual es va generar molta incertesa a causa de la covid-19.

La proposta es va fer extensiva a la resta de municipis de la comarca, dels quals s'hi van adherir l'Espluga de Francolí, Montblanc, les Piles, Pira, Santa Coloma de Queralt i Vilaverd i entitats com el Casal de l'Espluga de Francolí i l'Associació de joves Queractiu.

L'artista colomina, Laia Roca Trullols, ha captat l'essència dels relats amb les seves il·lustracions adaptades a la temàtica de cada relat.

El llibre 'Relats confinats' es va presentar oficialment dijous passat, dia 1 d'abril, a la Sala Recreativa de Sarral, en un acte que va acollir alguns dels autors dels relats inclosos en el llibre. Hi van assistir l'alcalde de Sarral, Santi Fornés; el conseller comarcal de Joventut, Ricard Miquel; la il·lustradora, Laia Roca i l'impulsor del projecte, Jaume Sanahuja.

El llibre es podrà descarregar de manera digital des del portal del Servei de Publicacions de la URV.

tracking