Diari Més

Castells

La Nit de Castells celebrarà la 15a edició el proper mes de juny

L'acte serà presencial amb un aforament del 50% al Centre Cultural de Valls

Els guardonats en la catorzena Nit de Castells.

La Nit de Castells premia l'excel·lència dels 3de9 sense folre de Santa Úrsula i els castells de 10 de TerrassaPere Toda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 15a edició de la Nit de Castells se celebrarà el dissabte 12 de juny al Centre Cultural de Valls. El comitè organitzador de l'esdeveniment ha decidit convocar la cita anual de la trobada del món casteller, tot i l'aturada a causa de la pandèmia.

La cita comptarà amb un espectacle artístic que acompanyarà la concessió de premis. Enguany, el catàleg de premis es modificarà i s'adaptarà al nou context. És a dir, aquells guardons que premien la temporada anterior no es lliuraran. Per contra, se n'incorporaran d'altres de manera excepcional. L'acteestà plantejatamb un format presencial, ajustat d'entrada al 50% de l'aforament, i també en retransmissió televisiva com en els darrers anys, amb producció de TAC 12. Elsassistents hauran de passar uncontrol de temperatura, comptaran amb gel hidroalcohòlic, la corresponent distànciaentrebutaques i el manteniment de la mascareta durant tot l'acte. Aquestes condicions es poden veure modificades en funció de l'evolució de la pandèmia i les mesures que estableixi el Procicat en els propers mesos.

La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells, en organització conjunta amb l'Ajuntament de Valls i TAC 12.

tracking