Diari Més

Societat

Un gos recorre 25 quilòmetres fins a Blancafort per retrobar-se amb la noia que el va salvar

El Teo va viatjar des de Conesa fins al poble de la Conca dos dies després de ser adoptat

Imatge del Teo.

Un gos recorre 25 quilòmetres fins a Blancafort per retrobar-se amb la noia que el va salvarGisela Obradó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els animals mai deixen de sorprendre'ns. Aquest és el cas del Teo, un gos que van rescatar del carrer a Blancafort. Segons relata a RAC1 la Gisela Obradó, una de les fundadores de l'Associació per al Rescat i la Defensa dels Animals de Blancafort (ARDA), aquesta va aconseguir la confiança del gos abandonat després de més d'un mes d'intentar-ho i se'l va emportar a casa.

La Gisela va aconseguir un adoptant al cap d'una setmana i el Teo es va traslladar a viure amb l'Òscar a Conesa, un altre poble de la Conca de Barberà. Però al cap de dos dies, el gos es va escapar aprofitant un moment en que el seu nou amo entrava a casa.

Al dia següent el Teo va aparèixer a la casa de la Gisela a Blancafort, es a dir, que havia recorregut uns 25 quilòmetres per retrobar-se amb ella.

La membre d'ARDA creu que l'animal havia patit maltractaments amb els seus anteriors propietaris perquè si va aconseguir arribar a casa seva sense haver fet mai el trajecte podia haver tornat amb ells.

Finalment, el Teo ha tornat a viure amb l'Òscar i la Gisela els visita un cop per setmana «perquè no es pensi que l'he abandonat», assegura a RAC1.

tracking