Diari Més

Successos

Quart dia del dispositiu de cerca del windsurfista desaparegut diumenge a Cambrils

Dimarts per la tarda es va localitzar una taula de windsurf, però Salvament ha confirmat que no és la del desaparegut

Fem recerca amb agents de seguretat ciutadana i el nostre helicòpter

Busquen al mar un windsurfista que va sortir de Cambrils aquest diumenge al matíMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius de Salvament Marítim, Mossos i Guàrdia Civil han reiniciat a primera hora del matí el dispositiu de cerca delwindsurfista de 54 anys que va desaparèixer després de sortir a la mar diumenge al matí per la zona de Vilafortuny, a Cambrils. Segons ha confirmat Mossos, aquest dimecres ja només es fa seguiment per aigua i aire, després que ja s'hagi resseguit la costa sense obtindre resultats.

Salvament Marítim, que coordina les tasques, ha destinat a la zona l'helicòpter Helimer 221 amb un radi de recerca d'unes 40 milles al sud-est, mentre quel'embarcacióSalvamar Fomalhaut comprèn 20 milles cap al sud de Tarragona.Els Mossos d'Esquadra i lapatrullera de la Guàrdia Civil Río Martín també hi participen.

Dimarts per la tarda van saltar les alarmes quan un vaixell va localitzar una taula de windsurf a 30 milles de la costa. Després de diverses comprovacions, els Mossos d'Esquadra van descartar que es correspongués amb la taula del desaparegut.

La parella del windsurfista a alertar les autoritats cap a les cinc de la tarda de diumenge perquè no havia tornat. Durant aquella jornada bufava vent de mestral fort a la zona.

tracking