Diari Més

Judicial

Restaurants i oci nocturn de Salou demanden a l'Estat pel tancament dels seus negocis

S'uneixen a la macrodemanda de la plataforma PEACovid-19 per obtenir compensacions econòmiques per la mala gestió  

El president d'Arons, Eduardo Abenojar, el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, i el secretari d'Arons, Germán Rueda, durant la presentació.

Restaurants i l'oci nocturn de Salou reclamen mesures per no perdre la temporada turísticaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els més de 80 establiments que conformen l'Associació de Restaurants i Oci Nocturn de Salou (Arons), han decidit adherir-se a la via judicial que va obrir al desembre la plataformaPEACovid-19per obtenir compensacions econòmiques per la mala gestió de la pandèmia per part de l'Estat.

La Plataforma d'Empresaris Afectats per la pandèmia (PEACovid-19)ha exigit per via judicial unes compensacions econòmiques que superen ja els 200 milions d'euros per a rescabalar les activitats econòmiques perjudicades: despeses fixes suportades i beneficis no generats, així com tota responsabilitat patrimonial o lucre cessant.

Gran part dels establiments hostalers de Salou, a través deFecasarmiSpainNightlifetambé exigeixen aquestes compensacions econòmiques. Es tracta d'uns 80 negocis, que generen treball per a 1.500 persones de manera directa i uns 5.000 de manera indirecta.

tracking