Diari Més

Urbanisme

Cambrils inicia dilluns les obres de reparació del paviment de diferents carrers

La setmana que ve començaran els treballs als barris Cambrils Mediterrani, Tarraco, La Dorada i la Llosa

Els dies 11 i 12 es treballarà en una reparació important al carrer Gòtic.

Cambrils inicia dilluns les obres de reparació del paviment de diferents carrersCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils iniciarà la setmana que ve les obres de reparació del paviment de la calçada de diferents carrers del municipi que s'havien malmès pel pas del temps i altres causes com l'arbrat o el soterrament de serveis. El projecte, que es va licitar el passat desembre, inclou la reparació de 76 trams de carrers de diferents punts del municipi.

Les obres començaran la setmana que ve i segons les previsions s'allargaran fins el 16 d'abril. El dilluns i el dimarts es repararan l'asfalt diversos carrers dels barris de la Dorada, Tarraco i Cambrils Mediterrani. En aquest cas, els talls més importants seran el carrer Guillem Carbonell i l'avinguda Rosa dels Vents.

A continuació, els dies 11 i 12 es treballarà en una reparació important al carrer Gòtic, des de l'hotel Daurada Park fins al pont de tren, que obligarà a mantenir tallada la circulació durant 10 hores. Al barri de la Llosa, a finals de la setmana que ve també es faran petites reparacions puntuals al carrer Liles i l'avinguda Gladiols.

Les obres seguiran a partir del 15 de març al carrer Ferreries, Josep Pla, Antigons, Molí de les Tres Eres, la plaça de l'Ajuntament, el passeig La Salle, l'avinguda Països Catalans, Jaume I, passeig Francesc Macià i carrers Colom i Sant Pere i l'avinguda Oleastrum.

Entre el 6 i el 16 d'abril es repararan la resta de trams previstos en el projecte, que s'han calendaritzat perquè tinguin la mínima afectació. Els talls de circulació es comunicaran i se senyalitzaran a mesura que avancin els treballs.

tracking