Diari Més

Societat

L'Associació de restaurants de Torredembarra es converteix en l'AEH Baix Gaià

Alejandro Francino serà el president de la nova entitat

Joan Martí Pla i Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès.

L'Associació de restaurants de Torredembarra es converteix en l'AEH Baix GaiàAEH Baix Gaià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació d'Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT) va presentar dilluns la novaAssociació d'Hostaleria del Baix Gaià. Es tracta de l'Associació de restaurants de Torredembarra (ART) reconvertida i ampliada, segons ha explicat Francesc Pintado, president de l'AEHT. La nova entitat engloba els municipis de Torredembarra, Altafulla, Creixell, Roda de Barà, La Riera de Gaià, Salomó, La Pobla de Montornès…, entre altres poblacions. Alejandro Francino serà el president.

L'AEH Baix Gaià neix amb l'objectiu de fer guanyar força, visibilitat i recolzament en uns moments molt difícils pel sector. Un dels reptes plantejats per la nova junta és posicionar la marca turística Baix Gaià, un destí que sempre ha mostrat un gran atractiu equilibrat entre mar i muntanya; entre cultura i gastronomia.

L'acte ha comptat amb la presència de Jaume Casas Sordé, alcalde de la Riera de Gaià; de Francesc Pintado, president de l'AEHT; de Alejandro Francino, president de l'AEH Baix Gaià i de Joan Martí Pla i Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès.

Durant la presentació, Francesc Pintado ha agraït el suport al president del Consell Comarcal del Tarragonès, posant-li la mítica «jaqueta de cuina» de l'AEHT.

tracking