Diari Més

Policial

Detenen per segona vegada en tres dies un jove per robar a l'interior de vehicles a Creixell

Dissabte va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat

Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local a l'urbanització Racò del César de Creixell.

control, Policia Local Creixell, urbanització Racò del CésarAjuntament Creixell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Creixell ha detingut aquesta passada matinada de dilluns un jove com a presumpte autor de diversos robatoris i danys a l'interior de vehicles. Es tracta de la mateixa persona que havien detingut el passat divendres pels mateixos fets.

Un veí va trucar a la policia per alerta que havia vist un noi que saltava una tanca d'una casa al carrer Marc Aureli de l'urbanització Racò del César de Creixell. Tot seguit una patrulla es va adreçar finsal lloc de referència. Allí van veure com un jove s'amagava entre els cotxes i en veure la presència policial va fugir corrents. Finalment, els agents van aconseguir aturar-lo al passeig Pau Casals.

Els agents vanprocedira la seva identificació i el va escorcollar. Livan trobar un disc dur, un USB, diferents cables de mòbil i una llima. Per la zona també es van localitzar unes tisores de jardineria de grans dimensions.

Els agents també van comprovar que almenys dos vehicles estacionats per la zona tenien els vidres trencats. Des d'aquest dilluns al matí la policia està rebent més denúncies per robatoris en vehicles i demoment, ja n'hi ha sis.

L'individu,M.T. de 22 anys d'edat i resident il·legalment a unhabitatge ocupatdel carrer de la Vinya del Barri de Creixell-Mar, va quedar detingut. Dissabte va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat.

MÉS INFORMACIÓ

Detenen a un jove a Creixell per tres robatoris amb força a l'interior de vehicles

tracking