Diari Més

Transport

La Conca de Barberà posa en marxa tres noves rutes de transport de viatgers

A partir de l'1 de març uniran diversos municipis de la comarca i també amb Reus

L'emblemàtic pont Vell de Montblanc, amb les lleres netes i construccions encara afectades al seu entorn per la riuada d'ara fa un any.

Montblanc aprova els projectes per rehabilitar el Pont Vell i l'entorn afectat per la riuada de fa un anyACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïnsde la Conca de Barberà podran fer ús a partir del proper dilluns 1 de marçde tres noves rutes de transport de viatgers que enllacen diversos municipis de la comarca i també amb Reus.

Una de les línies unirà els municipis deVallverd de Queralt, Rocafort de Queralt, Montbrió de la Marca i Sarral. Aquestacircularà els dijous al matí d'anada i al migdia de tornada.

Una altra farà el trajecte de Santa Coloma de Queralt a Montblanc els dimarts i els divendres al matí i pararà a Les Piles, Rocafort de Queralt, Sarral,Pira ila Guàrdia dels Prats. L'horari establertestà pensat per poder fer transbord a Montblanc amb la línia Lleida-Tarragona i la líniaMontblanc- Reus.

Finalment, la línia de Montblanc a Reus circularà els dimarts iels divendres al matí d'anada, i a la tarda de tornada. Aquesta farà paradaa Vilaverd i Alcover, en aquestúltim només al trajecte d'anada.

Pel que fa al retorn de la línia Reus-Montblanc a les 18.10h també està pensat per fer transbord amb la línia Tarragona-Lleida, i la línia Tarragona-Igualada que arriben a Montblanc diàriament a les 18.40 h.

Aactualmentes dona servei als municipis de la comarcal amb un total de 12 línies, comptant les noves. D'aquestes, les rutes de Biure-Conesa-les Piles-Guialmons Sta. Coloma de Queralt i la Vilanova de Prades-Vallclara-l'Espluga de Francolí -Vimbodí són mixtes de viatgers i escolar.

Es potconsultar totes les rutesal següent

ENLLAÇ.

tracking