Diari Més

Successos

L'incendi d'un tràiler accidentat a l'AP-7 a Creixell provoca quilòmetres de cua a l'autopista i l'N-340

Trànsit ha habilitat un carril de l'AP-7 en direcció Barcelona pels camions, i un altre a la calçada contrària pels turismes

Imatge de la cua a l'AP-7.

Gairebé 7 quilòmetres de cua a l'AP-7 a Creixell i 10 quilòmetres de retencions a l'N-340 per l'incendi d'un tràilerDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'autopista AP-7 es troba tallada parcialment a Creixell per l'accident d'un trailer refrigerador, el qual ha patit un accident en sentit Barcelona i ha quedat bolcat aquest migdia. En el moment de l'accident s'ha tallat la via al quilòmetre 229 en sentit Barcelona i s'han fet desviaments cap a l'N-340 a Torredembarra. Al voltant de les 16.30 hores Trànsit ha registrat cues de gairebé 7 quilòmetres a l'autopista i retencions de 10 quilòmetres a l'N-340 a Torredembarra.

S'ha habilitat uncarril de l'AP-7 en direcció Barcelona pels camions, i un altre a la calçada contrària pels turismes i al voltant de les 20 hores, la via seguia congestionada però sense llargues cues de vehicles aturats.

Pel que fa l'accident, el gasoil del vehicle pesant s'ha vessat i ha provocat un incendi. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit el tràiler s'ha quedat ocupant els tres carrils de la via en sentit nord i un en sentit sud. El conductor ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona.

El SEM ha activat tres ambulàncies i els Bombers de la Generalitat vuit dotacions que han treballat en l'incendi que ha provocat una gran columna de fum negre. Sembla ser que el vehicle transportava tomàquets.

Imatge de les

Tallada l'AP-7 a Creixell per l'incendi d'un tràiler que ha patit un accidentBombers

L'incendi ha provocat una columna de fum que s'ha pogut veure des de la Pobla de Montornès.

Tallada l'AP-7 a Creixell per l'incendi d'un tràiler que ha patit un accidentDiari Més

L'incendi ha provocat una columna de fum que s'ha pogut veure des de la Pobla de Montornès.

Tallada l'AP-7 a Creixell per l'incendi d'un tràiler que ha patit un accidentDiari Més

tracking