Diari Més

Urbanisme

Cambrils remodelarà part de l'avinguda Diputació, la Rambla Regueral i el carrer Orquídies

S'ha adjudicat el projecte per renovar voreres i paviments i reordenar el trànsit

Imatge de l'avinguda Diputació a Cambrils.

avinguda Diputació, CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha adjudicat la redacció del projecte executiu d'obres de la Rambla del Regueral i la vorera nord de l'avinguda Diputació (des del Pi Rodó a la Rambla Jaume I) així com el projecte d'urbanització del carrer Orquídies.

Entre l'avinguda Diputació i la Rambla del Regueral esrenovarantots els elements urbans, es soterraran els serveis que actualment discorren aeris i es canviarantots els que estiguin en mal estat.

Amb aquesta actuació es reordenarà l'aparcament en línia existent per poder ampliar la vorera nord per tal de donar resposta a la demanada comercial de la zona i la gran afluència turística. Tambées renovaran els paviments de la vorera i de la franja d'aparcament, els elements de mobiliari urbà, l'enllumenat públic, l'arbrat, seguint criteris de sostenibilitat.

Pel que fa alcarrer Orquídies, aquí es renovarà els pavimentsi les voreres amb l'objectiu de recuperar espai per a vianants i ciclistes i convertir el tram més estret en un carril d'una direcció única per millorar la seguretat.

tracking